Lettjente penger

Hvem ønsker ikke å tjene penger uten å gjøre alt for mye innsats? Dette er drømmen til de aller fleste, men kan være vanskelig å oppnå. Særlig om man allerede har en 8 – 4 jobb som krever mye arbeid.

Spørreundersøkelser

Det er mye penger å hente om man har klare meninger, blant annet er det flere bedrifter som betaler for å høre forskjellige personers mening om alt og ingenting. Noen selskap sender til og med prøveprodukter hjem til deg som du kan teste ut for deretter å gi din mening.

Internett er fylt med sider som tilbyr penger om man gjennomfører en spørreundersøkelse. Inntekten kan du ta ut i kontakter eller motta gavekort på utvalgte butikker. Det er veldig enkelt, det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg som bruker, dele dine meninger og velge hvilken belønning du ønsker.

Å svare på spørreundersøkelser er en veldig lettvint måte å tjene litt ekstra penger, og kan enkelt gjøres mens man kjeder seg, ser på TV eller sitter i bilen. Det krever ingen kunnskap eller høy utdannelse – kun meninger.

Ekstrajobb hjemmefra

Har man et talent skal man ikke se bortifra at det er mulig å tjene litt ekstra penger. Dette kommer selvfølgelig ann på hvilke talenter man har, det er for eksempel ikke lov til å jobbe uten å betale skatt eller selge seksuelle tjenester i Norge.

Er man flink til å programmere, bake, lage mat, ta bilder, skrive, oversette eller kanskje strikke? Her er det mulig å selge varer og tjenester som applikasjonsprogrammering, bryllupsfotograf, bakevarer, strikkegensere, hjemmestrikkede sokker eller luer. Du kan til og med kontakte ulike selskap som trenger hjelp med oversetting av informasjon fra engelsk til norsk. Det finnes mange muligheter som du kan gjøre som ekstrajobb hjemmefra og tjene litt ekstra penger.

Lettjente penger - Konkurranser

Konkurranser

Med tilgang til internett har man også tilgang til hundrevis, om ikke tusenvis av ulike konkurranser. Dette er konkurranser som bedrifter og selskap tilbyr som en del av promotering eller markedsføring av deres produkter eller tjenester. Her er det mulig å vinne både pengepremier og produkter.

Det er mulig å delta i en rekke konkurranser helt gratis uten noen form for forpliktelser. Dette gir deg muligheten til å vinne penger eller andre produkter. Sistnevnte kan enkelt selges om man selv ikke har bruk for dem.

Å vinne en konkurranse handler hovedsakelig om flaks, men er man heldig er det mulig å vinne spennende premier som man enten kan beholde eller selge til høystbydende for litt ekstra lommepenger.

Selge eiendeler

De aller fleste har et loft eller en kjeller som flyter over av ting man ikke lenger bruker. Å rydde opp i dette er en mulighet for å skaffe seg litt lettjente penger. Det skaper mer plass i hjemmet, samtidig som du resirkulerer og tenker på miljøet ved å selge dette videre til noen som trenger artiklene mer enn deg.

Bøker, klær, kjøkkenartikler, møbler, turutstyr og så videre er enkelt å selge og gir gode muligheter til å tjene en slant eller to. Det finnes flere applikasjoner som kan hjelpe deg med salget, ellers er Finn.no en utmerket nettside for norske brukere. Her er det ofte seriøse aktører og betalingen foregår gjennom sikre kilder.